Robotlassen

Wij maken bij de overgrote meerderheid van de productieprocessen gebruik van zeer nauwkeurige robotarmen en lasmachines.

Met onze lastechniek leveren wij de beste prestaties.

Bent u bezorgd of het lasproces op uw boot wordt uitgevoerd door een vakman of door een leerling?Bij de bouw van aluminiumboten is dit geen probleem.

 

Door een speciale vormingstechniek die ingewikkelde oppervlakken voortbrengt met het gebruik van een zeer nauwkeurige lasersnijmachine te combineren, zetten wij alleen de beste apparatuur in op onze geautomatiseerde productielijn.

 

De mechanische arm sleept de lasbrander over een vooraf geprogrammeerd pad naar een exact bepaalde plek. De hierbij aangesloten CNC lasmachine kan ingesteld worden met een onbeperkt aantal parameters; sommige worden van tevoren ingesteld voor de beste resulterende meting, andere worden gebaseerd op het aanpassen en corrigeren van de lasomgeving, om de hoogste laskwaliteit te verkrijgen.

 

Deze richten zich erop dat de aanpassing van traject, stroom, spanning, welving, vibratie en andere parameters dynamisch is, misschien veranderen ze enkele malen per seconde of nog sneller. Deze nauwkeurige en stabiele veranderingen van ritme tijdens het lasproces berusten op zaken die niet kunnen worden bereikt met mensen.

 

De gestandaardiseerde resultaten behaald na geautomatiseerde processen hebben een hoge herhaalbaarheid, alsmede een stabiele laskwaliteit, en het beperkt de onstabiliteit en fouten door menselijke factoren tot een minimum.

 

Tijdens de productontwikkeling en het controleren en beheren van de kwaliteit voeren we dikwijls destructieve en niet-destructieve tests uit, om opnieuw het product en de teststukken te controleren. Door bijvoorbeeld röntgen-, penetrantonderzoek en andere technieken, door trainingen van de Taiwanese lasvereniging (TCWI) en door hen gevolmachtigde toezichthouders, zijn wij in staat om ieder defect efficiënt te verhelpen, om u te kunnen verzekeren van de hoogwaardigste laskwaliteit.

Wereldwijd

Vietnam

Thailand

Taiwan

Zuid-Afrika

Maleisië

Japan

Hoofdpagina

Copyright © Cadcam Marine Pty. Ltd. All Rights Reserved