Origrid

Door het door ons gepatenteerde door origami geïnspireerde ontwerp voor de aluminium bodem is het voor anderen zeer moeilijk om een dergelijke stevigheid te overtreffen.

Dit soort driedimensionale geometrie overtreft de steunlatten van traditioneler ontwerp verreweg in stevigheid.

Een traditionele stijl kleine boot heeft een relatief simpel raamwerk. In principe worden hierbij rechte aluminium platen op de bodem en de zijkant van de boot gelast ter versteviging. Hoewel dit de structuursterkte kan vergroten zijn bij het ingewikkeldere raamwerkontwerp van middelgrote boten de bijkomende laswerkzaamheden zeer arbeidsintensief en tijdrovend. Dit kan de bouwkosten en kostprijs verhogen.

uit één stuk vervaardigd

efficiënte vermindering van laspunten

forse versteviging van de structuur

onderframe van een traditionele plezierboot

onderframe van een commerciële boot

Het nieuwe type Origrid driedimensionale structuur

Wij gebruiken een driedimensionaal ontwerp met het exclusieve en gepatenteerde Origrid, rekening houdend met eenvoud, schoonheid en efficiëntie. Een structuur die in een keer is vervaardigd vermindert niet alleen het aantal laspunten, maar verdeelt ook allerlei soorten druk op de boot op efficiëntere wijze.

Deze robuuste driedimensionale geometrische structuur verleent aan de eenvoudige platte staven van aluminium extra sterkte. Dit is een zeer rendabele oplossing.

Wereldwijd

Vietnam

Thailand

Taiwan

Zuid-Afrika

Maleisië

Japan

Hoofdpagina

Copyright © Cadcam Marine Pty. Ltd. All Rights Reserved