De revolutionaire aluminium romp Hydro Hull

Combineert de soepelheid en duurzaamheid van aluminiumlegeringen met de schoonheid en de kwaliteiten van glasvezel

Hydro Hull is een revolutionaire aluminium romp gecreëerd onder de stimuli en de samensmelting van traditionele matrijstechnologie, scheepbouwtechnologie en hedendaagse digitale technologie. Het grootste verschil tussen Hydro Hull en traditionele aluminium rompen is dat bij Hydro Hull de soepelheid en duurzaamheid behouden blijft. Tegelijkertijd beschikt zij over de stroomlijning en vloeibaarheid die aan glasvezel voorbehouden is.

 

Nemen we de onderkant van Hydro Hull als voorbeeld. Aluminiumplaten gebruikt voor op zee worden gevormd onder een druk van enkele duizenden ton, waardoor de moderne hoogwaardige glasvezelboot een reverse chine, strake en een variabele deadrise krijgt. Deze geometrische structuren verhogen niet alleen de stabiliteit van de boot, maar ook haar vermogen om golven te breken, vaareffectiviteit, comfort en de sterkte van de bodem.

 

Soortgelijke vindingrijkheid en technieken zijn aangewend voor de zijrompen en het achterdek. Op het laatst worden deze platen zeer nauwkeurig aangelast met een robotarm om de gestroomlijnde Hydro Hull van aluminiumlegering te vormen.

Nieuw en Oud

Gebruik makend van een techniek om uit één onderdeel de vorm te creëren, laten we de zijplaten een geheel vormen met de boot, om te voorkomen dat traditionele werkwijzen kunnen leiden tot structurele gebreken of gebreken op het gebied van lassen.

 

Het was altijd zo dat een bootontwerp waarin het gebruik van gecompliceerdere oppervlakvormen meer overeenstemt met de stromingleer slechts voorbehouden was aan glasvezelboten; Aluminiumboten en boten van andere metalen waren beperkt qua werkwijze en werden beperkt tot het gebruik van gestrekte oppervlakken.

Traditioneel/ algemeen

Hydro Hull

Ons bedrijf heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van metaalvorming en heeft hiermee menig technisch probleem kunnen verhelpen, en bezit een uitstekend manipulerend vermogen voor het modelleren van boten. Hydro Hull verenigt de gestroomlijnde oppervlakken van de glasvezelboot met de robuustheid en het lichte gewicht van aluminiumlegeringen.

Wereldwijd

Vietnam

Thailand

Taiwan

Zuid-Afrika

Maleisië

Japan

Hoofdpagina

Copyright © Cadcam Marine Pty. Ltd. All Rights Reserved