Kimpalan Robot

Kita menggunakan robot dan mesin kimpalan yang mempunyai ketepatan tinggi.

Setiap jalur kimpalan adalah penampilan terbaik kami.

Keraguan tentang proses kimpalan kapal anda dikimpal oleh tukang kimpalan profesional atau pelatih baru? Dalam syarikat kita, ini tidak akan menjadi masalah anda.

 

Teknologi syarikat kita dapat menghasilkan gabungan pembentukan permukaan yang rumit dengan ketepatan yang tinggi atas bantuan mesin pemotong laser dan robot kimpalan yang maju. Lengan mekanikal akan berfungsi mengikuti arahan pra-program,kimpalan obor akan dipandukan ke lokasi yang tepat. Mesin kimpalan mempunyai pelbagai pembolehubah yang boleh ditetapkan, ada yang dipratetap kepada nilai-nilai optimum, sementara yang lain diselaraskan untuk mendapatkan kualiti kimpalan yang paling baik.

 

Perubahan kelajuan, arus, voltan, dan lain-lain pembolehubah adalah dinamik dan boleh berubah beberapa kali sesaat atau lebih cepat.

Kimpalan manual tidak dapat memberikan kimpalan yang mantap dan tepat, manakala program-program automatik dapat memastikan proses kimpalan diulang dengan seragam dan kualiti kimpalan serta mengurangkan kesilapan faktor manusia.

 

Tambahan pula, kita telah menjalankan ujian destructive dan non-destructive berulang kali dalam proses pembangunan produk dan kawalan kualiti supaya dapat pengesahan produk dan specimen yang paling sesuai. Latihan juga diterima daripada Persatuan Kimpalan Taiwan serta pengesahan daripada TCWI inspector kimpalan disahkan tentang penggunaan teknologi seperti sinar-X dan pemeriksaan penusukan cecair. Kita juga dapat mengatasi pelbagai kecacatan bagi mempersembahkan kualiti kimpalan yang paling baik.

Antarabangsa

Vietnam

Thailand

Taiwan

Afrika Selatan

Belanda

Jepun

Terkini

Copyright © Cadcam Marine Pty. Ltd. All Rights Reserved